Returer och återbetalningar

Returer och återbetalningar

Bidéer är personliga hygienanordningar vilka om de har använts går inte returneras.

Ny och oanvänd betyder att bidé inte har installerats, använts eller ändras på något sätt och förblir i försäljningsbart skick. På grund av hygien naturen i vår verksamhet, några produkter som har hakade upp till vatten eller användas på något sätt inte är berättigade till återgång på grund av Folkhälsoföreskrifter och www.ebide.se policy.

Alla anmälningar som lämnats in i tid gäller.

Varorna måste returneras inom 30 dagar efter anmälan om utträde. Vi tar hänsyn till post sälar.

Varorna ska skickas oskadad och oförändrade, med originalförpackning.

Skicka oss din förfrågan att returnera produkten.

 

Alla returer kan genomföras först efter överenskommelse inom sju arbetsdagar och märkt med godkännande från oss.

Alla returer kan genomföras senast 30 dagar efter din anmälan om utträde.

Möjligheten att skicka tillbaka varan eller ånger gäller inte i följande fall:

På grund av hygieniska skäl varorna får inte användas eller installeras,

Varorna måste vara i originalförpackning, oskadade, med alla originaldelar och instruktioner.

Vi återbetalar köpesumman inom 30 dagar via postanvisningar eller till ditt bankkonto.

För mer detaljerad information om återlämnande av produkter vänligen kontakta oss via e-post på info@ebide.se. Vi erbjuder dig också att byta ut ditt objekt.

Portot kommer inte att återbetalas.

All information kring tidpunkten för leverans är inte bindande såvida det inte uttryckligen föreskrivs av vårt företag.

Vi tar inte ansvar för leverans.

Vi tar inte emot leveranser med lösen.

Vi ber om ursäkt! Vi skickar ett utbyte eller återbetalar för ditt köp, förutsatt objektet (s) tas emot tillbaka i sin originalförpackning, tillsammans med alla tillbehör, garantikort, handböcker, delar, etc., i förekommande fall. 

Om du beställt fel vara, fel storlek, eller helt enkelt ändrat dig

Vi återbetalar dig för ditt köp (minus fraktkostnaden),då  objektet (s) tas emot tillbaka i sin originalförpackning, tillsammans med alla tillbehör, garantikort.

Lätt Utbyten

Beställ fel storlek? ebide.se accepterar utbyte på nya och oanvända produkter inom 45 dagar från leveransdatum. Ny och oanvänd betyder bidé har inte installerats, använts eller ändras på något sätt och förblir i försäljningsbart skick. På grund av hygien naturen i vår verksamhet, några produkter som har hakade upp till vatten eller användas på något sätt inte är berättigade till utbyte på grund av Folkhälsoföreskrifter och ebide.se policy.

Utbyten måste fortfarande vara i sin originalförpackning med alla delar och tillbehör som ingår (om inte annat föreskrivs) eller vara föremål för en 15% utsättning avgift.

Returfrakt

Kunderna är ansvariga för retur sändningsavgifter.  Utbyten måste transporteras via DHL  med försäkringar. Vi ansvarar inte för skador som uppstått under transporten. Returleveransadress ges när RMA-nummer utfärdas.

Låt 7-10 arbetsdagar efter bearbetning om återbetalning ska visas som en kredit på ditt kontoutdrag. En utsättning avgift på 15% får tillämpas på avkastning med saknade eller skadade delar.


Copyright©, Norvia AB Armégatan 29, SOLNA 171 71, Sverige | Handelsregisternummer: SE556631142801 ♦ BIC: SWEDSESS ♦ IBAN: SE44 8000 0832 7994 3803 0091